Apartamente de inchiriat Constanta & Mamaia
Cazare

Apartament Charlie

Apartamentul de tip studio cu un design modern și luxos este spaţiul ideal pentru prieteni, cupluri aflate în vacanţă sau persoane care călătoresc în scopuri business. Camera, extrem de generoasă, oferă în funcție de cerințele oaspeţilor un pat matrimonial sau 2 paturi single.

Apartament Nicholas

Apartamentele Nicholas cu un design minimalist, linii simple şi cromatică relexantă, sunt situate la etajele 1, 2 şi 4 pe partea de est şi vest a clădirii, oferind, în funcție de orientare, o priveliște a lacului Siutghiol sau a oraşului. Aici vă veţi bucura de acces direct pe o terasă privată și spațioasă.

Apartament Anthony | Studio Deluxe

Apartamentele Anthony îmbină prin design-ul lor întreg confortul de acasă cu inovaţia stilului modern-funcţional. Fiind situate la etajele 1, 2 și 3, pe partea de vest a clădirii oferă o priveliște de ansamblu a lacului Siutghiol dar şi a staţiunii Mamaia noaptea.

Apartament Leonardo | Studio Deluxe

Apartamentul tip studio deluxe cu un design minimalist, modern și luxos vă oferă o cameră spațioasă în care veți găsi o zonă de living dotată cu o canapea extensibilă destinată utilizării zilnice, separată printr-un paravan de spațiul de dormit ce conține un pat dublu sau două paturi single, oferindu-vă atât confort cât și intimitate.

Apartament Julia | 1 Dormitor

Apartamentele Julia situate la etajele 3 şi 4 ale clădirii au fost concepute cu o atenţie deosebită la detalii, îmbinând funcţionalitatea cu liniile moderne şi cu luxul. Acest model de apartament, în care pot locui până la 4 persoane, vă oferă un dormitor cu pat matrimonial, o cameră spaţioasă de living, o bucatărie modern mobilată şi complet utilată precum şi o baie cu cadă.

Apartament Meryl | 2 Dormitoare

Apartamentele Meryl au o suprafaţă generoasă de locuit împărţită în 3 camere decorate în stil modern dar în acelaşi timp este cald şi primitor pentru a vă face să vă simţiţi ca acasă. Liniile simple, spaţiile generoase de depozitare şi dotările recomandă acest apartament ca locuinţa ideală de vacanţă, putând găzdui până la 6 adulți.

Copyright 2018 Mava Apartamente Constanta| Toate drepturile rezervate.
designed with by DesignMe.ro